Du kan hjelpe Gunhild å redde verda 

Laurdag er det duka for EAT MOVE SLEEP Cup på Os. Dit kjem også Gunhild Stordalen som jobbar for ei meir bærekraftig verd. Kva vil du spørre ho om?

Gunhild er lege, leiar i EAT Foundation. og svært engasjert i klimaspørsmål, helse og dyrevelferd, Denne dagen skal ho svare på barn sine spørsmål om kva som skal til for å redde verda. Ho vil gjerne vite kva du lurer på!
Send ditt spørsmål til janne@framtida.no

Tenkjer på miljøet

Bendit Cup har vore ei populær fotballturnering i mange år. I 2016 fekk cupen det nye namnet EAT MOVE SLEEP Cup.
Det er mange som arrangerer cup rundt om i heile landet, og nett denne helga skjer det på Kuventræ idrettsanlegg i Os. Turneringa er for jenter og gutar mellom 6 og 12 år.
– Eat Move Sleep-Cup i Os ønskjer å arrangere Noregs mest bærekraftige fotballcup. Det blir servert sunn mat og drikke, vi nyttar eit minimum av plast i serveringa, samstundes som det vil bli fokus på avfallssortering og matsvinn. I tillegg blir alle påskjøna for å kome til cupen utan bil, skriv Os Fotball på heimesida si.