Om oss

Framtidajunior.no er ei redaksjonelt uavhengig avis for barn mellom 7 og 14 år, som har som mål å bidra til å auka og få fram engasjementet til barn og unge og å styrkja nynorsken.

Her kan du lese om dyr, kropp, politikk, kule ting, gaming, universet, barn som gjer spanande ting og mykje meir!

Høyrest dette interessant ut?
Sjå prøveeksemplar på papiravisa og bli abonnent!

______________________

Bak Framtidajunior.no står ABC Startsiden, Magasinett og Landssamanslutninga av nynorskommunar (LNK) ved Framtida.no. MagasinettPirion, Sparebanken Vest, Samlaget, Utdanningsdirektoratet og Kulturdepartementet var også med på å støtta Framtidajunior.no i oppstarten.

LNK har det økonomiske ansvaret for Framtidajunior.no og avisa får òg støtte frå ABC Startsiden. Bergesenstiftelsen, Vestland fylkeskommune, Sparebanken Vest og Utdanningsdirektoratet har også gjeve prosjektstøtte til Framtidajunior.no.

Tips oss på tips@framtida.no eller på melding på Instagram!

Redaktør og prosjektleiar:
Svein Olav B. Langåker
Epost: svein(a)framtida.no
Mobil: 948 75 365

Journalist:
Janne Nerheim
Epost: janne(a)framtida.no
Mobil: 906 01 401

Journalist (i permisjon):
Marte Husabø
Epost: marte.husabo(a)framtida.no
Mobil: 911 07 235

Ansvarleg redaktør: Espen Udland, mobil 905 76 294

Framtidajunior.no arbeider etter Redaktørplakaten og Ver varsam-plakaten sine reglar for god presseskikk. Framtidajunior.no har ikkje ansvar for innhald på andre nettsider som me lenkjer til. Den som meiner seg ramma av publisering i strid med god presseskikk, blir oppmoda til å ta kontakt med redaksjonen. Det er òg høve til å klaga til det faglege utvalet for pressa, PFU.

Framtidajunior.no bruker informasjonskapslar for å samla inn statistikk om bruk av sida, slik at me kan gi deg ei betre brukaroppleving. Ved å bruka Framtidajunior.no aksepterer du denne bruken av informasjonskapslar (cookies). Les meir om personvernpolitikken vår!

Faktura- og postadresse:
Framtidajunior.no
v/Svein Olav Langåker
Midthaugen 5
5411 Stord
(bruk gjerne denne epostadressa!)