Ballong-skål av sjokolade

Lag deg ei skål til laurdagssnopet, som du kan ete! Det einaste du treng er sjokolade i ei bolle, ein ballong og ei gryte med varmt vatn.

Slik gjer du:

1: Smelt sjokolade i ei bolle som du har oppe i ei gryte med varmt vatn.

2: Dypp halve ballongen oppi sjokoladen

3: Sett ballongen på eit fat i kjøleskapet. La sjokoladen stivne i eit par timar

4: Sprekk ballongen!

5: Vipps, så har du ei sjokoladeskål.

Om du vil lage ein skål av confetti (små papirbitar) i staden, gjer du slik:

1: Blås opp ein ballong, og klypp opp farga ark i ein haug med små bitar.

2: Dekk halve ballongen med lim (den delen som er rund), og fest papirlappane på. Limen må vera ein slik som vert bank når han tørkar.

3: Lim på papirlappane, og prøv å lage ein fin kant – slik at kanten på skåla vert så jamn som mogeleg.

4: Smør eit ekstra lag med lim på til slutt.

5: La limet tørke.

6: Sprekk ballongen!

7: Vipps, så har du ei snopeskål du kan bruke mange gongar.