Om Lesedigg

Lesedigg er utvikla av Nynorsk kultursentrum, Nasjonalt senter for nynorsk i opplæringa, seksjon for bibliotekutvikling i Vestland fylkeskommune og Landssamanslutninga av nynorskkommunar ved Framtida Junior.

Nasjonalbiblioteket har støtta utviklinga av Lesedigg.

Lesedigg blir drifta av Framtida Junior. Framtida Junior er ei redaksjonelt uavhengig avis for barn, som har som mål å styrkja nynorsken og bidra til å auka og få fram engasjementet til barn og unge. Bak Framtida Junior står ABC Startsiden, Magasinett og Landssamanslutninga av nynorskommunar (LNK).

Tips oss på tips@framtida.no!

Redaktør og prosjektleiar:
Svein Olav B. Langåker
Epost: svein(a)framtida.no
Mobil: 948 75 365

Journalist:
Janne Nerheim
Epost: janne(a)framtida.no
Mobil: 906 01 401

Journalist:
Marte Husabø
Epost: marte.husabo(a)framtida.no
Mobil: 911 07 235

Ansvarleg redaktør: Espen Udland, mobil 905 76 294

Framtidajunior.no arbeider etter Redaktørplakaten og Ver varsam-plakaten sine reglar for god presseskikk. Framtidajunior.no har ikkje ansvar for innhald på andre nettsider som me lenkjer til. Den som meiner seg ramma av publisering i strid med god presseskikk, blir oppmoda til å ta kontakt med redaksjonen. Det er òg høve til å klaga til det faglege utvalet for pressa, PFU.

Framtidajunior.no bruker informasjonskapslar for å samla inn statistikk om bruk av sida, slik at me kan gi deg ei betre brukaroppleving. Ved å bruka Framtidajunior.no aksepterer du denne bruken av informasjonskapslar (cookies). Les meir om personvernpolitikken vår!

Faktura- og postadresse:
Framtidajunior.no
v/Svein Olav Langåker
Midthaugen 5
5411 Stord
(bruk gjerne denne epostadressa!)